Back to reality...

2014-08-11 @ 21:44:29
Sjukt segt att vakna till ett alarm i morse... Zzzznark!! Extra segt när grabbarna låg kvar och sov, fritids var stängt för studiedag idag och M var ledig med Neo. Fuskigt!
Men men, upp och göra sig i ordning, käka frukost och inse att man missat tåget (!!!) innan man ens gått hemifrån... Blir att ställa klockan väldigt mycket tidigare i morgon, eftersom Neo ska hinnas lämnas också.
Idag räddade jag mig själv genom att ta bilen... Fail redan första dagen! Jag är en värdelös pendlare, men imån gör vi ett nytt försök, haha! Förhoppningsvis SPÖregnar det inte då, som det gjorde i morse. Tur att jag har en "snygg" regnrock, haha!

Jag åkte hiss EN våning ner för att kunna ta en sån här urlöjlig "outfit bild"... Jag skäms!!!


Väl på jobbet (40 minuter tidigare än vanligt) njöt jag av en latte och insåg att jag hade klocka på mig för första gången på fem veckor. DÅ har man haft semester! :)

Härligt att träffa kollegorna igen och väldigt mysigt att sitta inne när det ösregnade ute... (Mindre kul när solen strålade 15 minuter senare!)

Dagens höjdpunkt var ändå att åka hem till älsklingskillarna och ett dukat bord, Happy Hanna! ❤️

När Neo somnat smet jag ut på en promenad. Jag har verkligen slappat under semestern och kände att det var viktigt att komma igång direkt med träningen, nu efter semestern. (Annars hade det aldrig blivit av!) Sagt och gjort... Vanliga rundan på 6,43 km promenerade och joggade jag idag på 54 minuter och 18 sekunder!! :) Jag slog med andra ord rekordet igen, whooop whooop! 
När jag hade stretchat färdigt och blodsmaken i munnen lagt sig, firade jag med citron/lime kvarg och hallon. Mums!

Yes, jag är redo för vardagen igen! ❤️
Back to life, back to reality...

Söta små hälsningar..
Signed by: Carolina

Heja dig, du är så himla duktig! <3 KRAM

2014-08-12 @ 15:57:24
URL: http://www.carolina1979.se

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: