Frusen fuskare!

2014-08-25 @ 21:14:12
Innan jag opererade mig i mars läste jag såklart på massor om gastric bypass, både sjukhusets material, i forum för opererade, i bloggar och på olika läkarsidor. Bland de vanligaste "biverkningarna" efter operationen fanns frusenhet. (Kanske inte heter så? Men ni fattar, haha!) Så detta hade jag givetvis räknat med, precis som med tröttheten och håravfallet...
För en gång skull svettades jag inte ihjäl i sommar, utan njöt av värmen till skillnad från många andra. Men nu när hösten kommit fryser jag konstant! Vågar inte ens tänka på hur det ska bli i vinter...!? Burr!!
Hur som helst så ösregnade det påväg till jobbet i morse och trots att jag hade paraply så blev jag pisseblöt sista biten från vagnen till kontoret. Som tur är har jag andra skor på kontoret, så jag fick av mig de blöta strumporna. Trots skobyte frös jag dock mig igenom arbetsdagen och när jag kom hem var det nästan ohållbart...
Hade vi haft ett badkar hade jag spenderat eftermiddagen och kvällen där, men tyvärr har vi bara dusch! :(
Istället åkte jag iväg till solarieöarna och la mig i bacongrillen i 20 minuter. Farligt och fuskigt men fy faan va gött det va!!

Höll på att svettas ihjäl påväg hem och luktar kebabhak nu, men det var det värt! Kroppstempen är fortfarande ok och jag har inte ens filten på mig här i soffan... :) Happy Hanna!
Dessutom fick den borttappade semesterbrännan en lite skjuts i höstrusket. A win win situation? ;)

Nu ska jag duscha av mig kebablukten, sen blir det läggdags. Bara måndag och jag är redan helt slut..!? Haha!

~ over and out ~


Söta små hälsningar..
Signed by: Tina

Usch vad jobbigt att frysa hela tiden! Skönt att du fick upp värmen med lite fuskbränna! KRAM

2014-08-26 @ 08:05:41
URL: http://familjenrosmer.blogspot.se
Signed by: Eva

Detsamma gäller mig - fryser nästan jämt numera och det är en så konstig känsla. Jag är van att vara varmblodig och numera är jag värsta påpälsaren och blir jag rejält nedfrusen så är det jättesvårt att få upp värmen igen.
Nåja, hellre det är överviktig. :)

2014-08-26 @ 20:57:08
URL: http://www.ovigheten.blogg.se
Signed by: Madeleine

Ja det är hemskt att alltid behöva frysa nu efter operationen.

2014-08-27 @ 13:56:38

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: