Gnäll och skräll...

2014-08-27 @ 21:54:40
När jag blev utskriven från sjukhuset efter operationen fick jag ett litet kort av läkaren, där står att jag genomgått en gastric bypass... När jag har gjort den och på vilket sjukhus operationen är utförd. 
Detta ska jag visa vid eventuell kontakt med sjukvården pga magsmärtor eller andra komplikationer som kan ha att göra med operationen.
På baksidan av kortet står det även "Innehavaren av detta kort har genomfört en operation som innebär att vedebörande endast kan äta begränsade mängder mat, varför vi av medicinska skäl rekommenderar halv eller barnportion vid restaurangbesök eller motsvarande." (Står även på engelska!)
Jag har visat kortet vid ett fåtal tillfällen (då jag inte äter ute så ofta) men visade det idag då jag och grabbarna skulle äta middag på en thairestaurang. Visserligen var det en bufférestaurang så nån "halv portion" hade ju inte fungerat, men jag frågade om jag kunde få betala samma pris som Neo, då jag ändå kommer äta mindre än honom pga operationen. 
Tjejen i kassan (man betalade påväg in i restaurangen) kollade på mig som om jag var dum i huvudet och skrattade nästan när hon svarade "Det här är en buffé!! Du är vuxen och betalar vuxenpris, du får äta hur mycket eller lite du vill."
Jag svarade att jag inte KUNDE äta så mycket och att jag kommer äta mindre än min son... Ingen respons!
Nu var det visserligen inte såååå farligt dyrt, men när man visar upp ett intyg från läkaren kan dom väl iaf titta på det?? Sjukt störande!
Hade vi inte varit så jävla hungriga alla tre hade vi givetvis vänt i dörren, men nu fanns inget allternativ. 

Från gnäll till skräll, här kommer veckans vikt...

23 veckor och 1 dag efter min Gastic Bypass operation:
Totalt sedan jag började med VLCD den 26/2 -46,3kg
Sedan operationen den 25/3  -33,7kg
Sedan förra veckan  -0,9kg

Det stör mig faktiskt lite att jag fortsätter gå ner i vikt fast jag inte motionerat en enda gång den senaste veckan (heller)! Det gör det så mycket enklare att stanna i soffan, under filten, om kvällarna istället för att komma ut på promenad.
Givetvis är jag jätte glad för ytterligare (nästan) ett kilo minus på vågen, men jag tror jag hade fått lite eld i röven om vågen stod still en vecka eller två...? Nåja, nästa vecka drar höstschemat igång på gymmet och då finns det pass på humana tider som jag klarar av. Då kör vi!! :)

Idag kom jag dock ut på en 8,5km cykeltur på kvällen. Cyklade in till Kungälv och Maxi och passade även på att sola en kvart på solariet. (Fick mersmak i förrgår!) När jag kom ut igen höll jag på att skita ner mig eftersom det redan var mörkt. Heeelp!
Det gick med andra ord snabbt hem, haha!

Nu ska jag duscha av mig kebablukten och sen blir det snabbt i säng... Galet trött!
Puss och godnatt! ❤️


Söta små hälsningar..
Signed by: Tina

Du är helt fantastisk vännen! Så duktig! Dåligt av restaurangen tycker jag! BLÄ för dem! KRAM

2014-08-28 @ 07:42:50
URL: http://familjenrosmer.blogspot.se
Signed by: Minimagen

Jag kommer aldrig använda mitt kort så jag orkar/ vill inte förklara att jag är opad.
Sedan tänker jag att det är väl nu första året som det är mest aktuellt senare sk man ju kunna äta en normal lunch osv & då lämnar jag hellre om jag inte orkar precis som innan op. Fast jag är ju rätt anonym med min op vill inte skrika ut om den aå kanske det som gör jag inte vill visa kortet heller. Synd bara att de inte bemöter på ett bättre sätt bär man väljer göra det. Jag hade blivit skit irriterad.

2014-08-31 @ 11:14:30

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: