Vikt(ig) rapport från Skalleper

2014-08-06 @ 21:23:00
Gokväll onsdag!
Måste erkänna att det är riktigt tråkigt nu när M börjat jobba igen och jag och Neo är hemma själva. I tre dagar har vi typ bara gått omkring och glott på varandra och jag har inte haft ork till något och han har föredragit soffhäng och iPad framför mina förslag (bio, lekplats, cykeltur osv...) Samtidigt har det såklart varit skönt att bara vara, efter alla roligheter vi har gjort i sommar. :) Och i morgon och på fredag är det dags för Neo att skolas in på fritids, så då kommer vi iaf hemifrån några timmar. Skönt och samtidigt spännande!
 
Jag tycker det är dags för en uppdatering av vikten och gissar att ni tycker desamma...? :) Eftersom jag varit iväg så mycket har det hunnit gå hela tre veckor sedan sista uppdateringen på den fronten här i bloggen. På instagram är jag lite duktigare. ^^
 
19 veckor och 1 dag efter min Gastic Bypass operation:
Totalt sedan jag började med VLCD den 26/2 -43,8kg
Sedan operationen den 25/3  -30,2kg
Sedan förra vägningen för tre veckor sedan  -3,2kg
 
Jodå, trots på tok för mycket mat och fel sorts mellanmål vissa gånger under semestern, så rör det sig neråt på vågen. Härligt! Att jag dessutom inte har kommit ut på några promenader sedan förra uppdateringen är lite pinsamt... Men nästa vecka börjar jag (äntligen!) jobba igen och då ska det bli skönt med riktiga rutiner. :)
 
Känns helt otroligt att jag gått ner ÖVER 40 KILO!!! (Whooop whooop!!) Samtidigt som jag inte riktigt kan fatta det, så är jag såklart glad och stolt. Men det finns mycket mer att göra sig av med, så jag hoppas det fortsätter neråt, även om det kanske inte kommer gå i samma takt som det har gjort hittills...?
 
Jag mår bra och allt flyter på, jag har dock börjat äta vissa mål på tok för snabbt (speciellt under förra veckan då vi var 10 pers runt bordet och det var aningen "stressigare" än vad jag är van vid) och har fått några dumpningar vilket blir läskigare och läskigare (och mer kraftig) för varje gång. Så det är något jag "jobbar på" i nuläget, att äta långsammare och tugga ordentligt innan jag sväljer.
Något som börjar bli riktigt jobbigt är håravfallet! Varje gång jag borstar håret (oftast på morgonen) tappar jag så mycket hår som på bilden nedan...
Och under dagarna väller det av hår vilket märks om jag sätter upp eller släpper ut en toffs, på kläder och på golvet här hemma. Och efter varje dusch tömmer jag golvbrunnen på ungefär lika mycket som på bilden. Så jävla äckligt!! Jag som har hårfobi oxå... Bläää!
Som tur var hade jag väldigt tjockt hår innan (sådan kropp sådant hår?? Haha!!), men nu börjar det verkligen märkas och innan jag vet ordet av ser jag väl ut som Skalleper!?? Jag har därför börjat äta mina Silicea och Hairoptimizer igen och får väl helt enkelt ser ut som skäggiga damen istället för Skalleper... Hmm!
Nä, skämt åsido! Någon som vet hur länge detta håravfall brukar hålla i sig??
 
Fortsätt heja på mig, det är GULD värt!! ♥ ♥ ♥ Puss!

Söta små hälsningar..
Signed by: Nina Bergquist

åå då får du kanske sällsis av mina hårstrån med,. hemma hos dig. dem lär ju finnas några st. tappar sjukt med hår med.

det går inte å käka några slags vitaminer som hjälper till med håret?

pöss!

2014-08-06 @ 21:44:30
URL: http://deliciously.se/
Signed by: Elin - Livat på torpet

USch. Hatar att tappa hår. Har också hårfobi. Men inte bönan som brukar roa sig med att slita av mig hårstrån, vira dom runt fingrarna och suga på dom, haha!

2014-08-07 @ 21:31:26
URL: http://blogg.loppi.se/elinteg
Signed by: Emelie Babunovic

Ät extra b och d vitamin, det ska vara himla bra för naglar och hår :-D
KEAM

2014-08-09 @ 21:57:01
URL: http://undermyumbrella.se/
Signed by: Emelie Babunovic

Ät extra b och d vitamin, det ska vara himla bra för naglar och hår :-D
KEAM

2014-08-09 @ 21:57:05
URL: http://undermyumbrella.se/
Signed by: Eva

Håravfallet har nyss stannat av för mig, dvs ca 6 1/2 månader efter op - så håll ut, det ger sig. :)

Jag har ätit Priorin sen flera månader före op och sen några månader sen bytt till Silicea men tror inte att det gett någon effekt. Tror det är något man inte slipper ifrån...

2014-08-10 @ 19:13:14
URL: http://www.ovigheten.blogg.se

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: