Utebliven fylla...

2014-06-01 @ 10:49:48
Igår kväll dissade jag min "promenad påminnelse" från RunKeeper och korkade upp en flaska Asti som legat i kylen sedan nyårsafton. 7% alkohol och väldigt söt, men helt ok som oskuldstagare såhär första gången efter operationen. Efter ett glas kände jag mig liiiite salongsberusad och hällde snabbt upp ett till, salongsblurret försvann och jag hällde upp ett tredje glas som resulterade i (lite) huvudvärk. Blev jag bakis medan jag drack??
Hur som helst gick jag över till vatten och goda små ostar (proppmätt efter fyra dock) efter tredje glaset. Resten av flaskan har jag sparat till ikväll. :) Men innan dess ska jag ta en långpromenad, lovar!!
 
 
1 juni idag förresten och BARA 34 dagar till semestern!! Weeeeiiii... Åhh, va gött det ska bli!

Söta små hälsningar..
Signed by: Marie-Louise

ja man måste ju testa sig fram efter operationen. Själv känner jag av vin ganska snabbt men det är lika snabbt övergående, vin med bubblor känns mer och kan oxå gör mig illamående (men det går ju inte att spy nu för mig)... Öl fungerar utmärkt om jag dricker den långsamt, den blir jag inte ens full på utan bara mätt. Och nej bakis blir jag inte heller, konstigt nog. Tänk vad konstigt kroppen fungerar nu efter op... Kram

2014-06-01 @ 12:04:45
URL: http://madredetres.blogg.se

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: