Hemma med mediciner och soppor!

2014-03-27 @ 21:02:13
Åhhh va skönt det är att vara hemma igen!
 
Efter att M hämtat mig på sjukhuset, åkte vi och hämtade ut mediciner på apoteket, några ska jag äta resten av livet medans panodilen bara är mot eventuell smärta nu i början, och järntabletterna tills jag blir en klimakteriekossa (om jag fattade rätt?).
Köpte även hem lite färdiga soppor, då det är det enda jag får äta nu första veckan. Tänkte vara duktig och laga egna soppor först, men dietisten sa att färdiga dög gott och väl... Och jag är inte den som behöver övertalas när det gäller att köpa halvfabrikat, haha! ^^
Idag fick även grabbarna käka (minestrone)soppa till Neos förtvivlan. (Han HATAR soppa!!) När dom tagit sina portioner hällde jag på lite vatten, mixade och silade sedan bort bitarna som var kvar.
 
Fick i mig knappt 1 dl, sen sa det bom stop! Kämpar även på med att få i mig vatten, men det är svårt... En märklig känsla just nu i magen. Snart hoppas jag lära mig tydligare signaler på MÄTT och HUNGRIG. Nu är det mest bara ett bubbel och en krampande "håll" känsla, ibland när jag dricker för fort/stora klunkar och ibland när jag inte druckit på länge, hmmm! Tur att jag är sjukskriven i två veckor för att lära känna min nya kropp. :)
 
Nu ska det bli väääldigt skönt att gå och lägga sig i sin egen säng! :D Happy Hanna säger godnatt för idag och skriver förmodligen lite mer i morgon... Kram på er!

Söta små hälsningar..
Signed by: Tina

God morgon fina du! Hoppas du har sovit gott i natt i din egen säng. Kan tänka mig att det tar ett tag att lära känna signalerna nu efter en sån operation. Var nu rädd om dig! KRAM

2014-03-28 @ 07:38:59
URL: http://familjenrosmer.blogspot.se
Signed by: Emelie Babunovic

Godnatt finaste! Tänkte hälsa på dig på mån dag om det passar! Vi hörs imorn!
PUSS

2014-03-28 @ 21:03:16
URL: http://undermyumbrella.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: