Om mig - Hanna Of Sweden

2014-05-17 @ 08:31:00
Välkomna till min blogg! Jag heter Hanna, för er som inte kopplat det ännu. ^^
Jag är en färgglad klick från Sveriges framsida Göteborg (eller i Ytterby/Kungälv, några mil utanför om man ska va petig) där jag leker livet tillsammans med mina älsklingskillar Magnus och Neo. ♥ Den förstnämnde är pappan i familjen och kallas oftast för pappa M här i bloggen och Neo är våran busunge till son, även kallad Lilleman här i bloggen. Neo föddes 27 juli 2008 - HÄR kan ni läsa om förlossningen!
Jag är "en sån där mammabloggare", som ofta och gärna bloggar om livet som mamma eller om Neos framfart och bus. Men ibland chockar jag såklart mina kära läsare med andra inlägg, såsom hissar och dissar och tips och idéer. ^^ ...jag är väldigt bra på att gnälla oxå, då bloggen fungerar lite som en klagomur. ;)
 
Sedan början på 2014 kan det även bli en hel del skriverier om kost, motion och vikt(nedgång) då jag gjorde en Gastic Bypass operation den 25 mars 2014. Under kategorien VIKT(iga) resan hittar ni alla inlägg som handlar om allt från förberedelser inför operationen, min tid på sjukhuset och kämpandet efter - som fortfarande pågår, samt en rapport varje vecka med aktuell vikt och lite tankar och funderingar. :)
 
När jag inte bloggar så jobbar jag som receptionist. Jag älskar mitt jobb och har supertrevliga kollegor, men som alla andra föräldrar (?) hade jag såklart velat spendera mer tid med min son. ♥ Man får helt enkelt försöka hinna göra det lilla extra av helgerna... :) Då vi gärna playdate:ar med trevliga kompisar och deras kids eller hittar på andra roligheter.
Jag älskar att resa till sol och värme, men det blir på tok för sällan då pengarna tydligen ska räcka till annat oxå...? Hmm!
Tråkig som jag är, har jag inte så många intressen eller någon spännande hobby. Givetvis älskar jag att träffa vänner och familj, spelar gärna sällskapsspel och käkar god mat, kollar en bra film eller bara mysa... Men roligare än så blir det inte. ^^ Eller hur var det nu, det blir va man gör det till?? ♥
 
 
 Fråga gärna om ni undrar över nått... I en kommenatar eller via "kontakta mig" formuläret!
 
Flera gånger dagligen uppdaterar jag även på insta, följ mig även där vettja! Klicka på bilden nedan!
 
 

Söta små hälsningar..

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: