Regn, rusk och träningsvärk!

2014-10-15 @ 20:51:00
Fy tusen vilket busväder! Mörker, blåst och pissregn... I don't like!! :( Känns ju inte direkt bättre av att prognosen ser likadan ut de kommande dagarna. Hua!
 
Men nu skiter vi i skitvädret!
Gissa vem som kom iväg och tränade i måndags?? Oh yes, det var JAG!! :D Ett gympapass BAS blev det, passar mig fin fint nu i början. Hängde med bra och orkade allt, men herre jävlar vilken träningsvärk jag hade igår och ännu värre idag. Aj aj aj!!
 
Hej Friskis, då gör vi ett nytt försök och ser om vi kan bli bättre kompisar denna gången...
 
Trots träningsvärk kom jag ut på en rask kvällspromenad igår (då var det minsann uppehåll). Drygt 50 minuter blev det, vilket fick räcka med tanke på hur mörkt det var. Livrädd för att det ska komma en älg eller rådjur framhoppandes ur buskarna, men det läskigaste jag stötte på var en jävla näbbmus som höll på att skrämma livet ur mig, haha! Undra hur jag skulle reagera om det faktiskt kom en ÄLG!?
 
Duktig tjej med reflexväst och reflexband på benen! ^^
 
Och idag hade jag bokat in mig på gymintroduktion med en PT på gymet. De få musklerna jag hade innan operationen har försvunnit spårlöst med all vikt jag gjort mig av med... Det är med andra ord hög tid att börja träna upp min klena kropp! (Gym kombinerat med pass) Och eftersom jag inte har en susning om hur man bär sig åt på ett gym så fick jag hjälp med detta idag. Spännande!
Jag tror (och hoppas) att jag snappade upp det han sa, visade och förklarade idag så jag gör rätt när jag väl tar mig dit. Idag behövde jag som tur var bara provsitta/stå/ligga maskinerna och känna efter vilka vikter jag klarar. Mycket mer än så hade inte mina stackars (vettskrämda) "muskler" klarat av idag, haha! :)
Och på grund av träningsvärk har jag tagit hissen upp (EN VÅNING!!) både igår och idag (när den ändå var "framkörd" på bottenplan), pinsamt men jag har faktiskt jätteont! ;)
Nu ska jag strax smälla i mig denna goda skålen med hallonkvarg, tinade blåbär och lite kokos on top i sällskap av Greys Anatomy. Mums! ^^
 
Men först ska jag såklart rapportera om veckans vikt:
Totalt sedan jag började med VLCD den 26/2 -51,7kg
Sedan operationen den 25/3 -38,6kg
Sedan förra veckan -0,6kg
 
Be the change you want to see... | Over And Out ♥ Puss!
 

Söta små hälsningar..
Signed by: Emelie

Heja dig!! Puss

2014-10-15 @ 23:06:05
URL: http://undermyumbrella.se
Signed by: Carolina

Du är så himla duktig vännen - kämpa på! KRAM

2014-10-16 @ 16:31:41
URL: http://www.carolina1979.se
Signed by: Maria

Du är helt grym!! Heja dig!

2014-10-16 @ 22:01:42
URL: http://jagharvingar.se
Signed by: Elin - Livat på torpet

Heja dig!!

själv måste jag skaka mig lös den där latmasken som hänger sig fast ...

Kram

2014-10-17 @ 10:35:48
URL: http://blogg.loppi.se/elinteg

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: