Wednesday bajbyy!

2014-10-08 @ 21:00:29
Har gått och trott att det varit tisdag hela dagen! Men heeey, det är ju ta mig tusan onsdag!! :D Snacka om att små saker kan göra så mycket mycket för humöret... Ahh! ^^
Tur att jag vägde mig i all hast i morse ändå, trots att jag trodde det var tisdag. ;)
 
Veckans vikt:
Totalt sedan jag började med VLCD den 26/2 -51,1kg
Sedan operationen den 25/3 -38kg
Sedan senaste bloggandet om vikten (25/9) -0,3kg
 
Nja, det går väl inte riktigt lika rasande neråt längre... Det är väl bara att inse att det har bromsat nu och kommer gå sakta ett tag framöver? Jag är dock nöjd ändå, väldigt nöjd! :)
Tröttheten är jobbig, men jag kämpar på. Får försöka tänka att det inte är för evigt och att jag på sikt kommer bli en mycket piggare och aktivare människa. :)
Och jag fryser! Usch vad jag fryser, hela dagarna. Känns tråkigt att behöva koftor, halsdukar och handledsvärmare innomhus... Men detta är förhoppningsvis oxå tillfälligt??
Och håret fortsätter falla och bli tunnare och tunnare, hmm! Funderar på att klippa av det, men det kanske kommer se ännu tunnare ut då? Får ta mig ett snack med nån duktig frisör! :)
 
Alla dessa biverkningar hade jag dock räknat med och känns som en "piss i Mississippi" om man jämnför med andra opererade som mår illa och har ont i magen dagligen och får dumpningar av i stort sett allt dom äter. Jag har klarat mig fint och är väldigt nöjd över att allt har gått så jävla bra! :)
 
Nu ska jag kika klart på dokumentären om Zlatan, och när den är slut är det ÄNTLIGEN säsongspremiär för Greys Anatomy. Härliga onsdag!

Söta små hälsningar..
Signed by: Theodora Larsson

Du är en riktig kämpe <3
Jag är så dålig på att kommentera, men jag ser och läser varje dag :)
KRAM

Svar: Samma som mig då... Hahaha! Väldigt dålig på att kommentera, men försöker hänga med och läsa! ;) Ses vi på Höstlyx eventet?Pöss
HannaOfSweden

2014-10-08 @ 22:03:52
URL: http://theodora.nu/
Signed by: Mikaela - viktblogg/personligblogg

Du är jätteduktig! Heja heja :D

Svar: Tack fina du! :) <3 Alla hejarop värmer och hjälper ska du veta. Puss!!
HannaOfSweden

2014-10-13 @ 13:01:35
URL: http://meles.blogg.se
Signed by: Eva

Bra jobbat!
Håravfallet kommer lugna ner sig snart. Jag har slutat tappa och nu växer det ut nytt hår - skönt - men det ska bli ännu skönare när det blivit lite längre och jag inte har så mycket "stubb" som spretar... :)

2014-10-15 @ 19:26:22
URL: http://www.ovigheten.blogg.se

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: