Ännu en vecka...

2014-09-03 @ 21:19:33
Gissa vaaaaad?!?! Jag sitter vid datorn och bloggar... Yeeey! M fick igång fanskapet den ännu en gång, haha! Hurra hurra, han är änna bra att ha den där gubben. ♥ ♥ ♥
 
Onsdag idag och i morse ställde jag mig på vågen igen... Efter ytterligare en vecka utan träning/motion och en helg fylld av alkohol och för mycket god mat hade jag absolut inga förhoppningar (som vanligt), men jo då! Det fortsätter neråt, lite i taget. ^^
 
Viktnedgång i samband med min min Gastic Bypass operation:
Totalt sedan jag började med VLCD den 26/2 -47,2kg
Sedan operationen den 25/3  -34,6kg
Sedan förra veckan  -0,9kg
 
Och två bilder för att se lite skillnad...
 
Jag har mått lite sisådär sedan i torsdags. Dels mens och tillhörande värk från helvetet, sen har kristallsjukan kommit tillbaka (tror jag?) och jag känner mig yr, vimsig och snurrig till och från hela dagarna. Bakis i helgen och ont i magen (lite kramper typ) och illamående idag och igår. Hmmm...?!
Kom ut på en lunchpromenad på jobbet igår, med några kollegor och även en liten sväng på kvällen, men that´s it! Vågar tyvärr inte så mycket mer nu när jag mår såhär... Så fort jag känner mig bättre tar jag tag i promenaderna igen och passen på gymmet, lovar! :)
 
Fick även en kallelse för 6-månaderskontroll idag. Den 19/9 ska jag dit och det ska bli skönt att få göra lite prover och se hur alla värden ser ut... Kanske har jag brist på något och därför mår som jag gör? Känns även bra att få följa upp med dietisten.
 
Garderoben börjar eka tom på passande storlekar nu! Visserligen kul att köpa nytt, men det koster ju tyvärr en hel del och dessutom gissar (och hoppas) jag att viktnedgången kommer att forsätta neråt, varpå det känns onödigt att köpa för mycket. Vilket i-landsproblem! ;)
Mitt konto känner sig dock hotat inför den kommande Londonresan... 8 dagar kvar och mina flygnerver börar sakta men säkert krypa sig utanför skinnet, stackars mtt resesällskap säger jag bara!! :( Men det kommer bli super roligt även om jag inte ser fram emot flygresan. Whoppie!!
 
Nä, nu ska jag passa på att göra andra saker på datorn när den väl fungerar, haha! Puss på er! ♥

Söta små hälsningar..
Signed by: Minimagen

Du är grym!

Kan du inte blogga om vad som hönder på din 6månaders kontroll jag får ju ingen sådan utan enbart ett telefonsamtal & får ta prover efter 1 år.

Lycka till!

2014-09-03 @ 22:46:10
Signed by: Tina

Wow Hanna! Nästan 50 kg! Helt djävla amazing! Och du ser helt strålande ut! Heja, heja dig snygging! KRAM

2014-09-04 @ 08:24:56
URL: http://familjenrosmer.blogspot.se
Signed by: Emelie Babunovic

Snygging! Så som du dansade i lördags kan det räknas som motion. ;-)
Låter som lite vitaminbrist. PhurePharamas 3-pack med mineraler, omega-3 och D-vitamin är helt fantastiskt tycker jag. Skönt att du kan höra med dom den 19:e.

Puss

2014-09-04 @ 08:33:24
URL: http://undermyumbrella.se/
Signed by: Carolina

Du är såå fantastisk, vilken resa du har gjort - heja dig! hoppas du får må helt bra snart också ! kram

2014-09-04 @ 11:04:45
URL: http://www.carolina1979.se

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: