Ingen förändring...

2014-09-17 @ 22:06:52
Jag har kommit in i en riktigt "trött period" och det känns inte som att jag gör annat än att gäspa... Suck! 
Förhoppningsvis blir jag piggare när jag kommer igång med träningen. Just nu behöver dock M eftermiddagarna och kvällarna till att greja med husvagnen och även bilen som gett upp. Jag får med andra ord vara hemma (eller ute på lekplatsen) med Neo och avvakta lite till med träningen. 

Hur som helst, i morse var det dags att ställa sig på vågen igen...

Viktnedgång i samband med min min Gastic Bypass operation:
Totalt sedan jag började med VLCD den 26/2 -48,9kg
Sedan operationen den 25/3  -35,8kg
Sedan förra veckan  -0kg

Hopp och hepp! Inte ett hekto har jag gått ner (eller upp) den senaste veckan... Jag är dock inte förvånad, utan har väntat på en "platå" som är ganska vanlig att hamna på. 
Dessutom åt och drack jag inte så nyttigt i London i helgen, även om jag kompenserade med att promenerade i stort sett hela fredagen och lördagen. 
I vilket fall som helst är jag inte orolig över den uteblivna viktnedgången, utan ska se till att tänka lite extra på vad jag stoppar i mig och även försöka komma ut på lunchpromenader nu när jag inte får till det på kvällarna. :)

Och på fredag är det dags för halvårskontroll på sjukhuset. (Har det REDAN gått 6 månader!?!?) Ska bli roligt och intressant att höra vad dom har att säga. Det ska även bli skönt att se hur mina värden ligger till, då det även är provtagningar denna gång. ^^

Avslutar med en selfie och en godnatt puss till er alla... ❤️😘

Söta små hälsningar..

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: