Två trevliga luncher

2014-09-27 @ 10:20:00
I torsdags blev jag upphämtad av Emelie på jobbet, strax innan lunch. Vi åkte vidare mot Partille och Allum för en lunchdate med fina Sofia och hennes bebsibula, som är "hemma" på besök i Göteborg några dagar. ♥ Det blev (såklart) sushi, muuums! ^^
Kramar, mys med magen, skvaller och skratt hann vi med innan jag var tvungen att åka tillbaka till jobbet igen. :( Stunden gick på tok för fort, men jag är glad att jag hann träffa Sofia denna gången, eftersom jag oftast är sjuk när hon är här på besök. Nästa gång vi ses är hon mamma!! ♥ :)
 
 
Och igår (fredag) var jag och två kollegor inbjudna på JULBORD av profilföretaget ConEra på lunchen. Jag vet att det är galet tidigt med julbord i september, men det är deras "grej" att vara först. :) Dessutom visade dom upp massa fina tryck- och profilsaker som företag (typ vi) köper in som julklappar till sina medarbetare och kunder, och det är såklart hög tid just nu.
 
Jag måste erkänna att jag inte alls var sugen på (årets första - såklart!) julmat igår förmiddag och när vi klev in i julpyntade lokaler som luktade glögg och pepparkakor kändes det väldigt konstigt, haha... Men när jag väl såg julbordet blev jag sugen och det va galet gott, även om jag inte fick i mig så mycket. Man har ju inte direkt hunnit "äta sig mätt" på skiten ännu, som man kanske oftast har gjort lagom till julafton. :)
Goodiebag och julklapp påväg ut... Mätt och belåten, man tackar! ^^
 
Dagens lunch idag blir förmodligen rester från i veckan. Alltid lika spännande, haha! ^^
Nu ska jag ta tag i denna lördagen och se vad den har att erbjudan. Puss och kram! ♥ ♥ ♥
 

Söta små hälsningar..
Signed by: Sofia

Tack för lunchstunden, så roligt att äntligen få träffas igen ❤️

2014-09-27 @ 15:19:31
URL: http://mittlivinorr.se
Signed by: Amanda

Men wow! Julbord!? I september! Och Rusta har tydligen börjat julskylta också. Mamma mia!

Var jättelänge sen jag skrev något här men jag vill ändå att du ska veta att jag följt bloggen hela tiden. Bara läst den lite mer sporadiskt då jag haft tid till det.
Du är grymt duktig med din viktnedgång! Vilken otrolig skillnad! Så himla fin! Heja dig!
Kramar

2014-09-27 @ 17:16:33
URL: http://creyla.blogg.se

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: