Fredagsfys och fredagsmys

2015-04-11 @ 10:00:00
God morgon lördag!
Redan helg, igen... Skönt! Hann väl inte riktigt med allt som skulle hinnas med på jobbet denna veckan, men gör man någonsin det? ^^ Tur att det snart är måndag igen.
 
Igår när jag var påväg hem från jobbet, köpte jag två nya t-shirts till Neo. Inte för att han behövde, men eftersom han älskar Skylanders så "var jag tvungen". :)
Han blev jätteglad och ville ha på sig den ena (eller helst båda!) direkt, då han skulle iväg på kalas hos Robin som blivit 7-år.
 
Fina kalaskillen!
 
När Neo var lämnad på kalaset åkte jag och hämtade ut ett paket med klänningar. Har beställt hem hur mycket klänningar som helst dom senaste månaderna men skickat tillbaka allt då det inte varit bra.
Men NU är klänningen för Jessicas och Kalles bröllop ÄNTLIGEN fixat, whooop whooop! Bara 2 veckor kvar!
 
En svettig men glad Neo kom hem lite senare, från kalaset på leklandet. Då kände jag oxå att det var dags att svettas lite, så jag lyfte min fredagströtta kropp från soffan och gav mig ut på 7km jogg... Helt galet att JAG orkar springa så långt/länge!?
 
Fredagsfys...
(Ska se till att ändra från promenad till löpning på RunKeeper!)
 
...och när jag kom hem blev det fredagsmys! :)
 
Behöver jag ens säga skriva att jag har träningsvärk idag? Hahaha... Min "stackars" kropp var redan i chock efter onsdagens joggingrunda och nu kan jag kappt röra mig utan att börja gråta. ;) Precis som det ska kännas gissar jag?
 
Det blir en lugn lördag med andra ord. Neo är påväg ut för att leka med kompisar, pappa M har åkt ut till sin farsa för att fixa med husvagnen och jag tänkte sortera Neos urvuxna kläder och annat bröte som ska säljas på loppis i morgon.
 
Önskar er alla en härlig lördag! Puss!

Söta små hälsningar..
Signed by: Sofia

Du är så grym Hanna och skall vara sjukt stolt över dig själv ❤️

Kram

2015-04-12 @ 21:36:35
URL: http://mittlivinorr.se
Signed by: Liselotte

Blir det en rosa klänning tro? :D

2015-04-13 @ 17:47:20
URL: http://blogg.fotoliselotte.se

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: