Står och stampar...!

2015-03-11 @ 22:01:23
Gokväll goingar! :)
 
Sitter utslagen och mör i soffan efter dagens kvällens hurtiga promenadjogg med Angelica, Malin och Sandra. Det blev nästan 9km varav vi sprang joggade 3km, kändes skitbra i både kropp och knopp.
Det var veckans första träningspass, förhoppningsvis hinner jag med minst ett till. Är det såhär gött väder så fortsätter jag gärna att promenera och jogga... Det gäller att passa på att vara utomhus, man vet aldrig när det blir åska, hagel eller drivis nästa gång. ;)
 
Pink of course... ♥ Och nytt rekord på 7-11 km distansen. Gött!
 
Och i morse vägde jag mig, som vanligt på onsdagar. Dessvärre verkar jag ha fastnat på en platå och står stilla i vikten just nu... :( Nått halvkilo upp och nått kilo ner för att sedan gå upp ett halvkilo igen, ungefär så har det sett ut dom senaste veckorna. Vikten idag var alltså densamma som sist jag bloggade om "Veckans vikt".
Tror det är såhär det kommer se ut nu, ska jag ner mer i vikt så måste jag verkligen kämpa och lägga om kosten igen. Och det känns bra!
NU måste jag börja använda mig av allt jag lärt mig det senaste året, det är NU det svåra börjar...! Att gå ner i vikt är relativt enkelt - om man jämnför med att behålla den och inte gå upp i vikt igen! Heja mig?? :)
 
Och ang. min trötthet som jag skrev om igår... Jag tror det beror på mitt slarvande med järntabletterna dom senaste månaderna. Jag har i stort sett inte tagit någon alls och det har jag fått sota för. Om tröttheten (och yrseln) nu beror på järnbrist? Det lär jag få reda på i samband med den kommande 1-årskontrollen som jag borde bli kallad till snart.
Hur som helst så har jag satt ett alarm på mobilen, så nu har jag kommit ihåg att ta järntabletterna varje dag den senaste veckan, yeeey! Morgon- och kvällstabletterna sköter jag dock galant, om ni undrar. ^^
 
Och på tal om trötthet så gör den sig påminnd riktigt ordentligt just nu. Zzzzzz...! Dags att göra natten med andra ord. ^^ Puss och godnatt underbaringar! ♥ ♥ ♥

Söta små hälsningar..
Signed by: Jennifer

Grymt!
Blir alltid en platå så det är bara att härda ut. Inga tankar om att börja styrketräna?

2015-03-12 @ 07:00:33
Signed by: Jenny Ageton

Ja hejja dig! Underbart nu när man kan vara aktiv mer ute pga vår och sol.

2015-03-13 @ 09:12:59
URL: http://nockinocki.blogg.se

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: