Ett och ett halvt år

2015-09-26 @ 14:15:00
Hej soliga lördag! ☼ ☼ ☼
 
Känns ju helt galet att sitta inne och blogga när det är så härligt väder ute... Ska bara vänta på att en maskin tvätt blir klar, sen ska jag minsann ut en sväng. :)
Var iväg en sväng till jourcentralen i morse och fick ny hostmedicin. Har hostat mig igenom kvällarna och nätterna den här veckan men ikväll hoppas jag få lugn och ro och även lite sömn... Mollipect istället för Cocillana, hoppas det ger nån effekt!
Killarna har också varit krassliga, både pappa M och Neo var hemma i torsdags, förkylda och hostiga. Neo var tillbaka i skolan igår men M fick kurera sig en dag extra. Skönt med en oplanerad helg nu så vi får vila upp oss och ladda batterierna. :)
 
Och förresten så var det hela 1,5 år sedan jag gjorde min gastric bypass operation igår. Tiden har gått så galet fort, samtidigt som det känns som hundra år sedan jag var så stor!
 
Mars 2014 | September 2015
 
Dessvärre har det inte hänt så mycket mer på vågen. Jag var nere på 71,8kg för några veckor sedan, men igår stannade den på 72,5kg tror jag... Upp alltså. Känns helt ok eftersom jag inte har tränat på väldigt väldigt länge. Den ena åkomman har avlöst den andra här hemma känns det som.
Men mina planer är att komma igång igen. Inte för att jag känner någon panik att gå ner mer i vikt egentligen, utan mer för att jag mår bra av träning och jag vill "tighta till" kroppen och all lös hud som blivit efter ca 65-66kg viktnedgång! Dessutom vill jag ju såklart inte gå upp i vikt heller, vilket jag ju nu visserligen gjort... Men jag vet varför och det känns helt ok. :) -Nej, jag är inte gravid!
 
Firade min ett och ett halvt årsdag som opererad, med ett glas vin (eller tre) igår...
 
Nu ska tvätten hängas, sen ut på ärenden och lite frisk luft. Puss och kram!

Söta små hälsningar..
Signed by: josefine

åh vad grymt gjort! hoppas du har en bra helg! :)

2015-09-26 @ 14:25:41
URL: http://www.nouw.com/malmqvistarn
Signed by: Sofia

Heeelt otroligt Hanna! Så mycket glädje och självförtroende som lyser i dina ögon nu ❤️

2015-09-26 @ 21:00:05
URL: http://mittlivinorr.vimedbarn.se
Signed by: Emelie Babunovic

Helt galet vad fort tiden går!! Hoppas du blir kry snart snygging. Puss

2015-09-26 @ 22:55:53
URL: http://UnderMyUmbrella.se
Signed by: Popprinsessan

Galet vilken enorm skillnad!
Såå snygg!
Kram

2015-09-28 @ 11:13:45
URL: http://www.popprinsessan.se

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: