Nu blommar asfalten!

2016-04-25 @ 20:45:00
Oj, det var inte alls meningen att jag skulle ta en såhär lång bloggpaus. Frågan är om jag är redo att börja blogga eller om det blir ett lika långt uppehåll igen...? Det återstår att se!
Hur som helst så är det kul att se att så många är inne och kikar här dagligen iaf. ♥ Trots att jag inte uppdaterat på evigheter.
 
Nu har jag bott i min nya lägenhet i snart två månader, flyttade ju in den 27 februari och är skriven här sedan 1 mars. Tiden har gått galet fort och jag har kommit i ordning rätt så bra ändå. Neos rum ska målas och möbleras om lite, på sikt behöver vi även en ny säng - då den vi har nu kommer ta dö på min rygg kropp. Jag vill även byta ut köksbordet mot ett mindre och möblera om lite i köket. Dock ingen panik. Allt vi behöver just nu finns här och det är huvudsaken. :)
Och även om jag trivs bra i lägenheten så känns det bara tillfälligt. Vet inte riktigt hur jag ska beskriva känslan, men jag kan liksom inte se mig här på sikt. Det är ju bara en tvåa och både jag och Neo behöver varsitt rum även om det går bra att dela för tillfället. Förmodligen är det inga problem att byta till en större lägenhet, speciellt inte i detta området. Men bara tanken på ytterligare en flytt gör mig illamående. Fy faan va påfrestande det var... Puh!
Nu var ju såklart separationen i sig också väldigt påfrestande, men nästa gång jag flyttar ska jag bo på det stället ett bra tag. Sådesåå! :)
 
Att vara "varannan-vecka-mamma" funkar bättre än jag någonsin vågat hoppas på. Givetvis saknar jag Neo när han är hos pappa M, men jag måste erkänna att det är skönt att bara få vara Hanna också. :) Vi pratar i telefon och på facetime dagligen och oftast blir det nån kram även på pappa-veckorna. ♥
Jag har hållt mig ganska sysselsatt de veckor jag inte har Neo, träffar kompisar, jobbar lite längre dagar, några träningspass har det blivit och en hel del festande. Jag tror det är viktigt att komma hemifrån och träffa folk och inte bara sitta hemma och tänka och sakna. Även om det såklart kan vara bra att "bara få vara" vissa dagar också. Det känns som jag hittat rätt balans. ♥
 
Sedan igår har jag Neo hemma hos mig, men det är knappt man ser honom nu för tiden då han helst är ute och leker efter skolan, roligt! Det bor massor med barn i blandade åldrar i detta området och dessutom kommer hans bästa kompisar (som bor varannan vecka i våran gamla lägenhet) upp hit och leker.
Nu sover han sedan en stund och jag funderar på att strax göra honom sällskap... Ska baaara diska undan, vika tvätt och hänga upp maskinen som strax är klar. Zzzzzz!
Tids nog får jag nog också sova, haha!
 
Här ser ni lite av köket i kass belysning... Och jag som ser lagom road ut, haha! Ska försöka fota resten av lägenheten någon dag också, om ni är intresserade av att se hur vi bor? :)
 
Nu tackar jag för ordet, för ikväll. Förhoppningsvis dröjer det inte allt för lång tid innan jag slänger in ytterligare ett inlägg. :) Kram på er goingar!

Söta små hälsningar..
Signed by: Sofia

Fint att få läsa om hur ni har det. Det ser jättemysigt ut där du sitter ❤️

Kramar och hoppas man får läsa ett inlägg snart igen ;)

2016-04-25 @ 21:33:17
URL: http://mittlivinorr.vimedbarn.se
Signed by: Suss

Ser jättemysigt ut. Vill gärna se mer av lägenheten. Alltid roligt och se hur folk har det. Kul om du känner för att blogga igen :-)

2016-04-25 @ 22:13:20
URL: http://smulansus.blogspot.com

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: