Den kommande flytten

2016-02-09 @ 19:19:00
Tack underbaringar! ♥ Tack, för värmande och stöttande ord efter förra inlägget, Ett nytt kapitel i livet. Det värmer ska ni veta... Alla sms, samtal, kommentarer här, på FB och Insta, mail och kramar. ♥ Det känns verkligen helt fantastiskt att ha sånna fina människor runt omkring sig i en sån här livssituation, både på nära håll och runt om i landet. :)
 
Ni hade såklart många frågor också, speciellt om flytten... Vart tar ni vägen nu??
Som jag skrev så har vi fått igenom ett lägenhetsbyte "2 mot 1" med ett par som ska flytta ihop. Dom tar alltså våran lägenhet och jag och Magnus tar varsin av deras två.
Magnus flyttar till en 3:a tvärs över gården, ca 50m från våran nuvarande lägenhet och jag flyttar till en 2:a som ligger ca 1km bort. Vi kommer alltså bo kvar i samma område - Ytterby (Kungälv) strax utanför Göteborg. 
Detta har varit våran tanke och önskan sedan vi bestämde oss för att separera... Att inte flytta ifrån området, eftersom vi vill att Neo ska drabbas så lite som möjligt utav våran separation. ♥ Han skulle absolut inte behöva byta skola och även kunna leka med samma kompisar som innan. Så detta känns verkligen som en bra lösning.

På pappret sker flytten (eller flyttarna) den 1 mars. Men redan i lördags var min nya lägenhet tömd och städad och jag fick "låna" nycklarna för att börja flytta lite smått. Happy Hanna!! :)
Vi har än så länge bara hunnit få dit åtta kartonger och lite annat smått och gott, samt en säng (som jag och Neo delar till en början). Dessutom fick jag en (gigantisk!) soffa, kaffebryggare, bestick, en spegel och vattenkokare av Eleonor som bott i lägenheten, tack snälla!! ♥ ♥ ♥
 
Helst av allt skulle jag såklart vilja ha en 3:a jag med, så både jag och Neo fick varsitt rum. Men huvudsaken är ju att han få ett eget rum. :) Jag kommer alltså bara att dela säng med honom, varannan vecka. Förhoppningsvis blir det mysigt, men på sikt (när jag landat ekonomiskt i att leva som ensamstående) blir det nog att kika efter en riktig bäddsoffa eller ett sängskåp till mig, att ha i vardagsrummet. Och hålla ögonen öppna efter en 3:a såklart, men det är absolut ingen panik. Denna 2:an duger gott och väl till oss två. ♥
 
Vi har tre hektiska veckor framför oss, med packning och uppdelning av vårt nuvarande boende, innan stora flyttlassen går av stapeln. Samtidigt ska man försöka hantera sina egna känslor och såklart även Neos, som just nu ligger som ett tungt moln över oss alla tre. Trött är bara förnamnet!
Det kommer med andra ord bli fortsatt glest mellan blogginläggen här, men på sikt ska det nog bli bloggare av mig igen. ;)
 
Puss och kram på er alla!

Söta små hälsningar..
Signed by: Emelie Babunovic

♡♡♡}

2016-02-09 @ 19:47:24
URL: http://undermyumbrella.se
Signed by: Nina Bergquist

ser super fint ut gumman ♡

2016-02-09 @ 20:09:21
URL: http://deliciously.se/
Signed by: Linda

Vad fint ni kommer få! Ska sätta mig och läsa igenom din blogg angående gbp-op ,före och efter. Kram

2016-02-09 @ 22:14:24
URL: http://holen666.blogg.se
Signed by: Sofia

Det kommer bli jättebra, men tar lite tid för Neo att vänja sig också såklart ❤️

Massor av kramar!!

2016-02-09 @ 22:41:42
URL: http://mittlivinorr.vimedbarn.se
Signed by: Johanna

Ta det lugnt i flyttstöket! :)

Kolla gärna in på http://mustaschnapp.se :)

2016-02-21 @ 15:47:09
URL: http://mustaschnapp.se
Signed by: Kajsa

Hej! Jag kikar in på din blogg ibland. Tråkigt att höra om separationen men det är tyvärr så det blir ibland. Jag har också skiljt mig och jag bor med mina två barn i en tvåa, de delar på sovrummet och jag har en bäddsoffa i vardagsrummet. Det är trångt men mysigt och det funkar kanon! Ni kommer också att få det supermysigt! Styrkekramar från mig

2016-02-28 @ 22:04:15
Signed by: Mia

Sååå jätteglad för din och er skull, att allt löser sig till det allra allra bästa för alla parter o speciellt för lill-killen - härligt när föräldrar tänker så här och inte bara på sig själva vid en separation - en eloge till er båda ♥ kramar i massor

2016-03-22 @ 08:34:34
URL: http://nouw.com/fredthevov

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: